Wysłany: Sob 02 Sty, 2010 15:32 YAMAHA YTR 6340 ST
temat zakładam na życzenie kolegi który w innym temacie poprosił o charakterystyke tej rurki;)
pytałeś co w niej jest limitowanego..... myśle ze chodzi głównie o wygląd i spójrz na mechanizm na 1 krągliku, nieczesto spotykany i przyznam szczerze z doświadczenia ze niewygodny i bardzo malutko wysuwa rurke a poza tym trzeba śrubki rozkręcac przy czyszczeniu...;/ mój egzemplarz miał akurat wypadek i jest cały srebrny:( ale jak wiem szczerze mówiąc czy orginalnie wyglądała jak na obrazku czy tam kogoś fantazja poniosła i tak ją przerobił. przyznam że wrażenia z gry są bardzo dobre, lekko sie gra i ma świetną barwe w wyższym rejestrze chociaz dół też świetnie wybrzmiewa, intonacyjnie dobrze się trzyma bo ja osobiście mam z tym małe kłopoty a na niej równiej brzmie niż na innych markach jak chociazby getzen 700 eterna 2 czy schagerl 1000s, cenowo gdby ją jeszcze produkowano to nowa byłaby podejrzewam troszke droższa od 6310 z i klasycznej 6335 ale to bardzo podobne konstrukcje, ogółem mówiąc instrument serdecznie polecam bo gra mi sie swietnie i nie zamienił bym go na zaden inny bo wątpie czy rozwine sie tak by ona ograniczała moje możliwości;)
Wysłany: Sob 02 Sty, 2010 15:47
baran90, bardzo mi się podoba ta trąba, uwielbiam srebrne trąby ze złotymi elementami. ta złota czara świetni wygląda.
Bach też ma CHYBA jeden taki podobny model, tylko bez złotej czary;
http://www.brasspoint.eu/..._1216220171.jpg
no i wiele modeli Stomvi też ma pozłacane elementy
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
bach ma nawet tak, ze czara z zewnątrz jest srebrna a w środku złota:) no i jeszcze w podobnych kolorkach jest jeden z modeli conn'a i mój kumpel wlasnie sobie teraz robi getzena 700 eterfna II zeby wyglądał tak jak ten conn
Wysłany: Sob 02 Sty, 2010 16:02
jak się domyślam grasz razem z baran90, w orkiestrze ? ;p bo macie takie same miasta wpisane
Ja jak dojdę do wyższego poziomu, a moja trąba będzie mi wystarczająca to ją pozłoce tak jak tę yamahę.
baran90, nie wiesz co to za model Conna ??
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Wysłany: Sob 02 Sty, 2010 16:24
no ten connik super wygląda a wiesz ile to go będzie kosztować ?;>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum