Instrument/y: Antoine Courtois EVOLUTION IV
Ustnik/i: Stomvi Combi System nr 4
Wysłany: Sob 30 Sty, 2010 18:41
A może tak jakieś informacje, a nie tylko temat. Czy szukasz pracy w charakterze muzyka, czy jakiejkolwiek.
Jeżeli chcesz zarabiać jako muzyk-trębacz to napisz jakie masz kwalifikacje - jaki stopień zaawansowania w grze. Chcesz grać w filharmonii czy na weselach itp.
_________________ Nie jest ważne co grasz, ale jak grasz. Kiksare humanum est Wyróżniony w konkursie Mottywator
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Sob 30 Sty, 2010 21:00
trubadur81, zapraszam do tematu POWITANKO, tam się witamy, piszemy coś na swój temat.
poza tym, jak już napisał actrumpeter, jakieś informacje się przydadzą.
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Instrument/y: Yamaha PSR2335
Wysłany: Nie 31 Sty, 2010 11:03
Chcesz zarabiać jako muzyk-trębacz, mam skonczone wiszche szkole, chce grać w Big-bande, dixilende, abo orkiestre date, jegeli ktos szuka trambacha do pracu mage wislac wideo jak gram.
_________________ Zhukam prace, gram na trąbce. Mam Karte Polaka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum