Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Wto 26 Sie, 2008 02:55
to ja w podobnej kwestii, chociaż trochę innej.
kiedy pisze się pełną odpowiedź, trzeba pamiętać poprzednie posty, ponieważ nie wyświetlają się one, jest tylko okienko odpowiedzi. dałoby się coś z tym zrobić? podejrzewam, ze nie tylko mi ułatwiłoby to życie (a może się mylę..?). pytam, tak jak Bazyl, z czystej ciekawości.
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Instrument/y: B&S 3137
Ustnik/i: Marcinkiewicz E17, JK 3C
Wysłany: Wto 26 Sie, 2008 19:10
Awatar to awatar, nie może być wielki, choć i tak zwiększyłem możliwe wymiary maksymalnie.
Ale za to znacznie zmniejszyłem ograniczenia dla zdjęć w profilu, enjoy.
_________________ „Life is something like a trumpet. If you don't put anything in, you won't get anything out.”
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Sro 27 Sie, 2008 13:09
wielki dzięki :grin:
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum