Wysłany: Czw 06 Mar, 2008 21:53 Zmiana wyglądu Forum
Mam pytanie. Czy niedałoby się zmienić wyglądu forum trumpet.art.pl na bardziej nowocześniejszy.. Nie wiem wprowadzić nowy wygląd okienek, inną kolorystykę itp. Tak tylko pytam z ciekawości :razz:
_________________ Życie jest jak trąbka w orkiestrze jazzowej. Jeśli nic w nią nie tchniesz, nic z niej nie wyjdzie.
Louis Armstrong (1901–1971)
Instrument/y: B&S 535 S
Ustnik/i: B&S 7C i Arnolds & Sons 3C
Wysłany: Pią 07 Mar, 2008 08:14
Właśnie, Bazyl, dobrze pomyślałeś kolor powinien być ostrzejszy, kolorowszy, przyciągający, a główne okno gdzie pisze trumpet,art.pl powinno być ładnie podzielone fotki sławnych trębaczy, zmarłych i żyjących. Lub jednego fajna fota z boku foty ładne wyraźny napis " www.trumpet.art.pl Trąbki nie zastąpi żaden instrument ! xD "
Ale to tylko moje zdanie
P.S. Nie jestem adminem, ale chciałbym się jakoś włączyć :wink:
Instrument/y: Getzen 300series
Ustnik/i: Bach 7C,3C, Kelly 3C
Wysłany: Pią 07 Mar, 2008 11:27
Bardzo dobry pomysł skoro jest to największy w polsce serwis dla trębaczy, to i niech będzie bardziej nastrojowy a nie taki ponury, że aż czasami nie chce się siedziec w tym portalu. :wink:
Instrument/y: Bach Stradivarius 43,Yamaha,Courtois,Schagerl
Ustnik/i: Laskey 70MC i kilka innych
Pomógł: 69 razy Wiek: 23 Posty: 1383 Skąd: Wałbrzych/Wro/Wawa
Wysłany: Pią 07 Mar, 2008 11:37
a mnie sie taki podoba. bo oprawa graficzna nie powinna byc ostra ani zbyt absorbujaca. tresci sie liczą, nie wygląd ale Don Camillo zrobi na pewno tak, ze bedzie dobrze
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Sob 23 Sie, 2008 02:09
no no... ładnie! tylko się jeszcze nie mogę przyzwyczaić :wink:
bardzo mi się podoba logo!
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Jak dla mnie bardzo przyjemne kolory no i miłe forum przepraszam ale te poprzednie do tego co jest teraz to była chyba jakaś pomyłka. Jak dla mnie 10/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum