Grałem w to kiedyś i miałem pamiętam albo na 14 albo 18 serwerze 1 miejsce w rankingu ale ktoś wykradł mi hasło pisałem do admina ale on czuł się bezradny i przestałem w to grać... Co się później okazało w kradzież hasła był zamieszany admin tegoż serwera ale to już było chwile temu i dałem sobie spokój z tym.
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Pon 18 Maj, 2009 18:57
takich gier jest trochę. też kiedyś pogrywałem .
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
_________________ Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ"
6. POWOLI DOCHODŹ DO CELU Jeśli chcesz być dobrym nie możesz się spieszyć. Stopniowo i dokładnie pracuj nad doskonaleniem swych umiejętności i pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie.
Szczerze to takie linki na różnych forach, zwłaszcza pod nic nie mówiącym tytułem (np. zobacz, kliknij) mnie wkurzają. Przypomnę tu fragment art. 15 regulaminu całego forum (działu Off Topic też).
Cytat:
Jeśli podajesz link do jakiejś strony (podstrony) w sieci to w tym samym poście opisz zawartość tej strony (podstrony). Inni forumowicze mają prawo do wstępnej orientacji w treści podlinkowanej strony (podstrony) jeszcze zanim na nią wejdą. Staraj się, żeby opisy do linkowanych stron były możliwie dokładne.
Instrument/y: Selmer Concept TT, stary Polmuz :)
Ustnik/i: Vincent Bach Corp. 1 1/4 C
Wysłany: Sro 20 Maj, 2009 22:00
wedle życzenia.
dzięki za przypomnienie, NTligeNT.
_________________ "Lubię czysty, nienacechowany dźwięk, jak czysty dźwięk bez nadmiaru tremolo i nie nazbyt dużo basu. Tylko dokładnie pośrodku. Gdy nie mogę uzyskać tego dźwięku, nie mogę w ogóle grać."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum